Даремно

Знову один, без тебе,
Плаче дощами небо.
Тихо тримтить душа,
Наче мені чужа.
Просто один, так складно,
Світ пульсом б'є, і ладно.
Марні тепер слова,
Вже не про нас глава.

Приспів:
Даремно, все що було – даремно,
Все минуло – даремно,
Усе мина.
Даремно, сльози серця – даремно,
Ми не разом – даремно,
Знов самота.

Поруч-не поруч, сумно,
Біль б'є, неначе струмом.
Долі різні у нас,
Проти тепер і час.
Просто не поруч, дивно,
В серці чомусь так зимно.
День розчинився в снах,
Лиш гіркота в устах.


Рецензии