Поранений звiр

Зневіра віру обійма,
Була ти поруч, більш нема.
Пішла, спалила всі мости,
Я п'ю до дна біль самоти,
Один в полоні марноти.

Приспів:
Наче поранений звір,
Себе втрачаю, повір,
І немає вороття.
Тримаю стомлені дні,
Шукаю щастя у сні,
І не знаю каяття,
Навпіл все моє життя.

Образа фрази розрива,
Неначе дим, усі слова.
Стискаю біль в кулак, терплю,
Знов небеса в думках молю,
А, може, я іще люблю.

Рани на душі,
Рани на серці.
Ми тепер чужі,
Кружать віражі,
Світ болем зветься.


Рецензии