Озирнись

Лиш ти так можеш любити,
Лиш ти так можеш зламати,
І зруйнувати все.
А я не в силах так жити
А я не в силах прийняти,
І відпустити це.

Приспів:
Озирнись, це ж я,
Озирнись, ти моя,
Ти моя назавжди,
Не ламай, не йди.
Озирнись у слід,
Озирнись, і цей лід,
І цей лід назавжди
Почуттям розтопи.

Лиш я завжди буду поруч,
Лиш я тобі і для тебе –
Дам все, що є в душі.
А ти одна, хоч і вгору,
А ти від мене повз небо,
Наче тепер чужі.


Рецензии