Кохана не тобою

Як тече ріка поміж берегів,
Так і почуття зпливає.
Не зуміли ми підібрати слів,
І душа зв'язки втрачає.

Приспів:
Кохана не тобою,
Кохання знов без бою
Здалося у полон чужий.
Кохана не тобою,
Лиш боротьба з собою –
Далекий, хоч і досі свій.

Самота тепер відкриває світ,
Нові відчуття у серці.
Твій літак на схід, а мій знов на зліт,
І відлунням біль озветься.

Що тепер, як тепер,
Ми чужі відтепер.
Ти і я, я і ти,
І горять всі мости.


Рецензии