Щось не спiвпало

Складно – і що,
Сльози – ніщо,
То просто вода.
Знаю, ніхто,
Поруч є хто,
Лише самота,
Та знову не та.

Приспів:
Щось не співпало у нас,
І небеса проти в раз.
А щастя як міражі,
Кружляють знов віражі,
Видно не час.
Щось не співпало, на жаль,
Минуле вмить під вуаль.
Чому так вийшло – скажи,
Прошу одне – збережи
Пам'ять про нас.

Мова про що,
Віра у що,
Все менше її.
Світло в вікно,
Дивне кіно,
Свої, та чужі,
Біль б'є по душі.


Рецензии