Бiлет на розлуку
Погляд пророчий, тихо кричиш.
Не відвертаєш, не відпускаєш,
Просто вбиваєш,
І так сміливо серцем ти граєш.
Приспів:
Кохання міцно за руку
Тримає нас, що є сили.
А ми – білет на розлуку,
І щастя зламані крила.
По колу різні в нас рухи,
Знов не знаходим синхрону.
Рятуємось від розрухи,
Ідемо проти закону,
Одні в обіймах полону.
Чую, що хочу; бачу крізь тінь,
Втомлені ночі – без сноведінь.
Тихо по краю, все ще тримаю
Я двері раю,
І так відверто душу знов краю.
Свидетельство о публикации №120090803568