Небуття
І не треба слів тут зайвих.
Хай життя несе, я себе знайду
У нестримних днів, їх сяйві.
Приспів:
І небуття тепер,
Чужі ми відтепер,
Не більше.
І знаю я одне –
Усе йде, як іде,
У тиші.
Не чекай мене, вже не повернусь,
І не варто біль в серце.
Знай, усе мине, більше не прогнусь,
Знов душа моя проснеться.
Ти не один у світі –
Шепоче свіжий вітер.
Минуле є минуле,
Вогонь ми цей задули.
Свидетельство о публикации №120090803525