Шкода

Чому не для тебе я,
Чому не для мене ти.
Повз іде життя,
Всі горять мости.
Коли згасло почуття,
Коли збились з шляху ми,
Дивне відчуття
В пошуках зими.

Приспів:
Шкода, усе в тумані наче,
Шкода, і тихо серце плаче,
Сумує за тобою.
Шкода, вмить зіграні всі ролі,
Шкода, так вирішила доля,
Що звали ми любов'ю.

Чому тихе каяття,
Чому просто, як в кіно.
Знов до забуття,
Віра у вікно.

Не треба чи треба так,
Із неба у небо в такт.
Напевно, не зуміли,
Собі зламали крила.


Рецензии