Жовте листя пiд ноги

І знову осінь за вікном,
Кружляє листя, все кружляє.
З ним догорає наш вогонь,
Лиш дим їдкий нам залишає,
І за любов нашу прощає.

Приспів:
Жовте листя під ноги,
В почуття б'є тривога,
А я тримаюсь за минуле.
Різні в щастя дороги,
Біль малює пороги,
Чіткі пороги,
Душа тебе ще не забула.

І тихо осінь грає блюз,
Співає лагідно, співає.
У снах на тебе я дивлюсь,
Душа усе ще відчуває,
Ім'я твоє все вимовляє.

І в чім вина,
І в чому сила.
Один-одна,
Зламали крила
Ми так красиво.


Рецензии