Вожык

Вожык я блок накалоу
На свае iголкi,
А затым яшчэ знайшоу
Яблык гэтых колькi!

I iдзе шчаслiвы ён
З цяжарам да норкi.
Ён працуе многа дзён-
Цяжкi хлеб до горкi.

А зiма надыдзе, ён
Дастае запасы.
Гэта- працы яго плён,
Не марнуе часу


2005
И пофигу, что ежи зимой спят)))
Железобетонная женская логика


Рецензии