Мои тяжбы

                ЙИЗ ЖАФА

Гъахьнийи вахтар…
Гъягъюра му ражнура…
Жараси хъана хьиди дурар текрар!

Ай инсан, фтихъ хъергнайк1ан уву?!
Эй инсан, увуз аьгъяйк1ан фу фтикна вуш?!
Агь инсан, ккахънайир жарарин фагьмикк?!
Гьугь инсан, уву бадали фукьан улдузуза амк1ар?!


                МОИ ТЯЖБЫ
                (подстрочник)
Были времена…
Идут и нынче…
Иначе ещё будут они повторятся!

Ох человек, к чему у тебя стремление?!
О человек, в курсе ли ты что к чему?!
Эх человек, падший под чужое мнение?!
Ух человек, сколько можно пролить пот ради тебя?!


Рецензии