***

Беларусы!мы не трусы,
Маткі родныя сыны.
І ніхто нас не прымусіць
На каленях стаць на тын.

Беларусы!Зможам разам,
Пераможам у барацьбе!
Хто Радзіме нашай здрадзій
Здрадзіу перш на перш сабе.

Беларусы!Кліча ранак,
Як чырвоны сцяг вайны.
Знішчым ворагау паганых,
Каб не ускрэслі увек яны!!!


Рецензии