Витекла альтом...

*   *   *


Мальви осінні!
Мов кров небесна.
Впали — осінять!
В серці воскреслі.



В хвіртці при сінях
І на асфальтах
Слава безцінна! —
Витекла альтом...



Слава не в цінах,
Не в грунті й асфальтах.
В небо це серце...
Тут заглушення.
Смальта!..

03.09.2020


Рецензии