***

дзяучына  са збялелым тварам
і хлопец у  чорнай труне
загубленныя пачварамі
з,яуляюцца перш ва  сне.

не музыка-стоны болю
у сценах каменных гучаць.
дай Божа.как ім ніколі
каменнымі ні крычаць!

усе забудзецца.толькі крыху
нам выстаяць на раллі.
як страшна  што шчасце іхняе
будуецца на крыві.


што танкі і кулі варожыя
калі мы ідзем у перад,
хоць згінм але пераможам
адзін беларускі народ!


Рецензии