Серпень
старість і мрії.
День листопадний і ніч-зорепад.
Скінчилось літо.
Серпень і спілий, і серпень – обман,
сходи світанку і втомлена зірка.
Сльози й дощі, а минуле – туман.
Скінчилось літо.
Серпень і сонце, букети і …щем.
Спека і гола надламана гілка...
Добре усе. Тільки вчора лише
скінчилось літо...
1. 09. 2020
Свидетельство о публикации №120090101912