Бур маей...
Худы маем бынмае.
Бурцаестаей лыстаег фаелгаесы
Аехсаевыгон заеххмае.
Мигътае ногаехсад къуымбилау
Арвы каераетты
Стъалытае ныззилынц цъилау
Уаед сае бынаетты.
Дымгае бахъуызы сыфтаертаем,
Батилы сае раст.
Цъаех баелаесты пыхцыл саертае
Афасы аеваст.
Саерд фаеваеййы, рцаеуы фаеззаег.
Ныр фаецыбыр бон.
Тагъд аерцаеудзаен уазал раестаег-
Хъармбонтаен каерон.
Свидетельство о публикации №120083108727