До Дня народження Церкви Господа

Двадцять чотири нашій родині,
Двадцять чотири нашій сім’ї,
Радість ми маємо в Божому Сині,
Богу Небесному ми всі свої!

Всіх нас зібрав і привів до престолу,
Вчить бути в вірі, сумлінно служить,
Божу проходимо в вами ми школу,
Час непомітно біжить і біжить…

Сестри й брати мої, церква Господня,
Будемо тим, для чого ми всі тут,
Бог дає Хліб нам і ми не голодні,
Знятий із шиї гріховний хомут!

Знаємо Слово, для чого в сім’ї цій,
То і в подальшому йдем до людей,
Хоч на шляху скільки чуєм амбіцій,
Шлях наш вузький, без жоржин і лілей!

Свято сьогодні, для нас відпочинок,
Тільки нам душеньки треба здобуть -
Треба духовний вести поєдинок,
Ворог людський проявляє всю лють!

То і встаємо, щоб разом молитись,
Кличемо Бога на поміч собі,
Потім із радістю будем дивитись,
Що не даремно були в боротьбі!
                31.08.2020.


Рецензии