Киска и Королева. Сказки матушки гусыни

Милая киска, где ты была?
У Королевы Английской, такие дела.
Милая киска, что ты видела там?
Мышку за троном – такой тарарам.


PUSSY-CAT AND THE QUEEN

Pussy-cat, pussy-cat where have you been?
I’ve been to London, to look at the Queen.
Pussy-cat, pussy-cat, what did you do there?
I frightened a little mouse under a chair.


Рецензии