Аехсав...

Суагъта ног аехсаев йае рохтае.
Баталынг и заехх.
Маейрухс баерзбаелаесты къохтыл
Апырх и уаераех.

Рттивынц стъалытае баерзондаей,
Аенкъарддзастаей каесынц.
Каед маенау сае ивгуыд бонтае
Уыдондаер мысынц?


Рецензии