***

Відлуння шепоту тих квітів польових
Які розквітли в середині літа
У їхній аромат ввесь серпень вже одітий
Цілунками дощу зніма на фото їх

Іще один букет , що зібраний уранці
Лаванда й клевер  в нім перемішались
Що разом вони так уже це сталось
Хоч в полі, хоч в букеті все в мовчанці

Відлуння літа мовби затихає
В полях поніжитися в осені прохає
Як гарно пахнуть трави у букеті

Проміння вже лягає в надвечірок
Це  сонце в бірюзовому наметі
Так притулилось боком об підгірок


Рецензии