Пiд MUSE

Поля падаючих зірок,
Нічної осені пари
Тремтять коханням сни,
Потягом до тіл прив’язаними.

Чуєш струм в собі?
Солодку муку наших побачень пам’ятаєш?
Розбиті зими, склеєну весну?
Ти так того торта й не їла.

«Love is our resistance
They keep us apart and they won't stop breaking us down
And hold me, our lips must always be sealed»

2020-08-27

*В контексті вірша згадується група Muse, а точніше – її альбом 2009 р. «Resistance» та наводиться цитата з однойменної пісні. Але кому яке діло.
Міг ці зноски і не робити.
#Метелик, #Тлінна_Гусінь


Рецензии