НАТО - Гарант майбуття
«НАТО»
Гарант майбуття
Муз. М. Мотков Сл. М. Мотков
Нація, Держава, назва - УКРАЇНА,
Стяг жовто - блакитний сяє, майорить,
Герб - «Тризуб» величний, «Сокіл» історичний,
«Символ» - гімн Вітчизни голосно царить,
Цільна, самостійна, Європейська, вільна,
Правова «обитель» гідності життя,
Кредо України – членство блоку НАТО,
НАТО – блок надійний - гарант майбуття
Приспів
НАТО! НАТО! НАТО!
Мета, кредо, ціль,,
НАТО! НАТО! НАТО!
Наш орієнтир,
НАТО! НАТО! НАТО!
Мир - гарант життя,
НАТО! НАТО! НАТО!
Наше майбуття
Нація, Держава, назва - УКРАЇНА,
Дійсна, Європейська, знатна, дійова,
«Томос» унітарний – «Акт» автокефальний,
«Зірка» православна - праведна, свята,
Обороноздатна, сильна, непохитна,
Конституція - гарант, надійний «Гід» життя,
Кредо України – членство блоку НАТО,
НАТО – блок надійний - гарант майбуття
Нація, Держава, назва – УКРАЇНА,
Гідна, Європейська, справжня, Світова,
Міцна, монолітна «Матриця» суспільства,
Ти найкраща в Світі – люба й дорога,
Сонячна, яскрава, зоряна Держава,
Ти наше натхнення, доля і життя,
Кредо України – членство блоку НАТО,
НАТО – блок надійний - гарант майбуття
Свидетельство о публикации №120082702125