Песня на уйгурском языке!!!

Исындыму чирайлик киз,
Бехимизда ужраштух биз,
Исындыму бир кяткян куни...
Уюнин кешида,
Бахланин ичида,
Издапкятим жиним мян сени!

Бехимдики гюльни жулсам,
Сени кутуп узак турсам,
Корьмисям сени
чидымаймян...
Агяр  сени шунча кютсям,
Бу омирда янгуз жусям,
Кандак сянсиз кунум яшаймян!

Исындыму чирайлик киз?
Вядиляни бяргянтиниз,
Кини ашу вадиляр кини?
Кяткян бир кечида,
Бехимнин ичида,
Соиман дедин,мян бир сени!

26.08.2020.


Рецензии