Батькiвщина моя

               
 З Днем Незалежності, країна з рідним серцем.               
 З Днем Незалежності, улюблена Держава.               
 Вже 29 років ти вродлива, чесна.               
 У тебе завжди є свої нагальні справи.               
 Багата квітами, полями і городами.               
 Смак українських днів ні з чим не переплутати.               
 Твоя природа - скарб з любов'ю і турботами.               
 Твоя душа не стане твердою і грубою.               
 Зі святом, вірна і прекрасна Батьківщина.               
 Тебе люблю я, обіймаю і ціную.               
 Моє життя ти і закохана країна.               
 Твоя весна квітчаста, мов свята перлина.               
 Хай вже закінчиться скоріш війна запекла.               
 І всі сини твої повернуться додому.               
 Моя держава буде вільна, українська.               
 І вороги не скажуть всупереч ні слова.               
 24. 08. 2020


Рецензии
Чудовий вірш!

Орсана   27.09.2020 02:08     Заявить о нарушении