CвЯтий, СвЯтий, СвЯтий! Бог Всемогутнiй!

CвЯтий, СвЯтий, СвЯтий! Бог Всемогутній!
уже рано вранці цей гімн сповня вуста.
Святий, Святий, Святий! Бог Милосердний!
Бог у трьох Особах, Трійця пресвята.

СвЯтий, СвЯтий, СвЯтий! Всі святі схилились,
біля склянного моря кладуть свої вінці
херувими й серафими також поклонились
Тому Хто має вічність у Своїй руці.

СвЯтий, СвЯтий, СвЯтий! Хоч іще в темряві,
хоч гріховний погляд Твоєї слави не взмозі розглядіть,
тільки ти є СвЯтий, єдиний достойний слави,
досконалий в силі, в любові, в чистоті.

CвЯтий, СвЯтий, СвЯтий! Бог Всемогутній!
земля, небо, й море звіщають Твоє буття,
СвЯтий, СвЯтий, СвЯтий! Бог Милосердний!
Бог у трьох Особах, Трійця пресвята.


Рецензии