Берег души

Поезія – це завжди неповторність,
якийсь безсмертний дотик до душі.
        Ліна Костенко

     Берег душі

Той берег – захисток душі,
Він ластиться, як ніжна хвиля
І часом з далей тихо квилить...
Тож забувати не спішіть...

То є вітрило для душі –
Воно тримає навіть в бурі
І посміхнешся, хоч і хмурий.
Тож забувати не спішіть...

Там крила виросли душі,
Спізнали, що любов є, ласка –
Дитинства незабутня казка.
Тож забувати не спішіть...

Кореневище там душі
І отчий оберег порогу –
Обернешся, йдучи в дорогу...
Тож забувати не спішіть...

25.08.2020р.


Рецензии