Я ХОЧУ

Я хочу собі нескінченне літо
Подихом диких степових трав
В кишені з запасом розлити,
Щоб його ніхто не забрав.

Я хочу ті сльози прозорі
Бурхливих та ніжних морей,
Де мовчазні величні зорі
Вартують своїх непідкорних дітей.

Я хочу нещадного сонця
На моїй шкірі палючі сліди.
Я хочу в собі незнайомця
Впізнати раз й назавжди.

(Є. Пінчук, 13.08.2020)


Рецензии