Захистники

Приголомшених  зненацька
Адвокатів  є  багацько.
Тут  і  Резник,  Падва  є,
Бабця  ж  каже  надвоє.
Нападаючих щосили
На  мерця,  відсторонили
І  ображений  всіляко,
Знов  слину  ковтнув  Плевако.

23 серпня 2020 р.


Рецензии