169. Як скоро лiто пролетiло...

Як скоро літо пролетіло,
Його неначе й не було
Та щоби серце пораділо,
Дарує серпень нам тепло.

Яка чудова пора, літо,
І снце, й теплий вітерець,
І так багато різних квітів,
І трави, й запашний чебрець.

Чудовий ранок, теплий вечір,
Запам"ятаю кожну мить!
Ось місяць падає на плечі
І перша зірочка горить.

А високо, в вечірнім небі,
Десь дика качечка кричить,
Напевно вже лягати треба,
Бо час скоренько так летить.

Та спати зовсім ще не хочу,
Зір направляю в небеса!
І радісно собі шепочу
Про дивні Божі чудеса!

Ганна Горбатюк 23.08.2020.


Рецензии