З Днем Народження, Генiю!

               
 З Днем Народження, Генію Слова!               
 Хай збуваються всі Ваші мрії.               
 Ви, Сергію, поет, що від Бога.               
 Ваш талант цінний завтра і нині.               
 Книги Ваші - поезія серця.               
 І романи правдиві, найкращі.               
 Світ віршів в цих артеріях б'ється.               
 Україна багата віршами.               
 З Днем Народження, Митцю Країни!               
 Вам бажаю здоров'я, кохання.               
 Буде щастя у доньки і сина.               
 І здійсняться всі Ваші бажання.               
 З Днем Народження, Лицарю Щирий!               
 Батьківщина для Вас, як перлина.               
 Патріот Ви, що любить країну.               
 Хай наступить скоріш перемир'я.               
 23. 08. 2020


Рецензии