366 рокiв рiдному мiсту

               
 З Днем Народження, рідний мій Харків.               
 Народилась я в краю твоєму.               
 Твою душу побачити варто.               
 У світогляді завжди моєму.               
 Так обожнюю твою природу.               
 Твої сни, краєвиди і танці.               
 Музиканти тут щирі, знайомі.               
 В Парку Горького - пари у вальсі.               
 З Днем Народження, Перша Столиця.            
 В тебе щире, святкове обличчя.               
 Стяг домашній, як світ, синьо - жовтий.               
 Стан душі твій лише український.               
 Хай все буде яскраво і добре.               
 Твої мешканці будуть здорові.               
 Я пишаюсь, що я харків'янка.               
 І  поезія - це моє слово.               
 23. 08. 2020


Рецензии