Моя Батькiвщина

               
 Україна, в тобі моє серце, душа і надія.               
 І міста твої, наче дива, де природа чарівна.               
 Твої квіти, дерева, природа чудова і рідна.               
 Харків - Світ і Галактика з ніжним і світлим обличчям.               
 Тільки в рідній країні проспекти і вулиці милі.               
 І пісні українські такі мелодійні та ніжні.               
 Лиш поезія - це діамант і блискуча перлина.               
 І вірші незабутні з наповненням файним і вірним.               
 Україна - це осінь, весна, літо разом з зимою.               
 Краєвиди твої, як ландшафтний дизайн, заповідник.               
 Харків, твої театри, книгарні - культурна столиця.               
 Жити в Харкові - це запалити в душі своїй світло.               
 21. 08. 2020


Рецензии