Дороги Кохання
Було замало неба і землі,
Вона знайти Кохання намагалась,
Й відчути прИсмак той п'янкий в імлі.
Кохання - таємниче і безгрішне.
Взаємне, феєричне та хмільне.
І полум'Яне, і могутньо-ніжне.
Глибоке, дивовижне, запальне.
Сентиментальне до самопожертви.
Шалене у своєму відчутті.
На будь-які Кохання піде жертви,
Щоб збереглася вірність у житті.
За нього - без вагань підЕш на плаху.
Здолаєш безліч інших перешкод.
І не відчуєш ні краплини страху.
І не чекатимеш за це винагорОд.
Воно в морози лютії - зігріє.
У спеку - прохолоду принесе.
А Розум говорив: - Та все це - мрії!
Кохання не здолає оце все.
- Ти зрозумій...Кохання все здолає...
Я знаю це, бо вже кохала я...
На світі сили більшої немає...
Це Світло сяє нам звідусіля.
Воно розтопить болі та печалі.
На Світло тЕмряву Кохання змінить враз.
* * *
Ви до Душі зверніться - та все знає.
Кохайте Ви. І хай кохають Вас!
20.08.2020
Свидетельство о публикации №120082001063
Вибачте, побачила відгук лише зараз.
Сафронова Елена 11.12.2020 06:46 Заявить о нарушении