З нею все було... Окрiм мурашок

З нею все було... Окрім мурашок.
Пристрасть словом не передаси –
та була буденна пристрасть наша.
Просто пристрасть. Пристрасть без краси.

Пристрасть ради пристрасті, не більше.
Що звело нас, те і розвело.
Пристрасть, за якою навіть віршем
не сумуєш, пам'яті на зло.

А з тобою – лиш мурашки. Тільки.
Все мурашки – голос твій і сміх.
І від вуст твоїх мурашок – стільки...
Хоч ні разу не торкнувся їх...


Рецензии