Погодьтесь, найкраще - вiдкласти кохання на осiнь

Погодьтесь, найкраще – відкласти кохання на осінь...
Сильніше інтриги відчується смак – восени.
Та й осінь сама так затишно кохання підносить,
що зробить щасливими зустрічі наші і сни.

Погодьтесь, не варто спішити на зустріч улітку.
Для чого нам спека, яка все палить і спалить.
Я саме осінню – дарунком від Вас – мрію квітку.
Я квітку осінню від Вас – вже готова любить...

До осені – лічені дні: десять, тиждень, чи менше...
І кожний із днів – світлий простір для радісних мрій.
Нехай восени наша зустріч відбудеться перша –
так солодко ще не промовити вголос: «Ти – мій»...


Рецензии