на стужцы часу
у паветры iмклiва нясецца рэха –
так знаходзiць сябе Непачуты голас:
«А кароль, А кароль, вiдавочна, голы!»
Адпраўляйце ганцоў, даставайце рупар,
рассылайце з хэштэгамi #Dolor, #Rubor.
Пасталеў, не жадае абрыдлых казак.
Есць занадта пытанняў – няма адказаў.
Гэты пошук бяссонны не знае стомы –
Неўзабаве i самi пазналi хто мы.
Узнялося, успыхнула, ускiпела,
з глыбiнi на паверхню паднялась пенай –
I збянтэжана толькi глядзi наўкола.
У свабоды сiнонiмам – белы колер –
уздоуж абочын, бульвараў, праспектаў, вулiц
ланцугамi раiцца, гучыць як вулей,
запаўняе двары, перавулкi, плошчы;
змоунiк-вецер узрушана сцяг палошча.
Спектр эмоцый: ад гонара да адчаю.
…Узнiкае зарубка на стужцы часу.
Свидетельство о публикации №120081706433
Удачи на сайте.
Евгений Латаев 05.10.2023 15:41 Заявить о нарушении