Тиша за вiкном

Тиша за вікном, вже не вирує спека,
Море тихо б'ється об мости і скелі,
Зорі тихо сяють, світанок ще далеко,
Ще не скоро сонця осяйна пустеля.
Зорі - наче сон, їх можна прочитати,
Кодом від небес завчасно рай відкрити,
Хочеться на темнім пляжі танцювати,
Дарувати людям і пісні, і квіти.
Тиша за вікном привітна, загадкова,
В кожному будинку тут живуть століття.
А як зійде сонце, будуть усі знову,
Як великий вулик, грати й гомоніти.


Рецензии