Найдовша на свiтi стежина - стежина до себе

Найдовша на світі стежина – стежина до себе.
Стежину до себе не кожен спроможний пройти.
Цю дивну стежину шукають в долині і в небі.
І часом знаходять, а часто – не можуть знайти.

А стежка до себе, і справді, – заплутана, різна.
Нічого не значать для неї – йдеш вдень чи вночі.
Нещасним є той, хто знаходить стежину запізно.
Знаходить запізно, і серце од болю кричить.

А часом стежину до себе і не помічають.
Ідуть по життю, як підказує світла душа...
Я деколи їх, цих щасливих людей, зустрічаю.
І дякують саме вони – за стежину вірша...


Рецензии