Насыйп булса

Исэн саумы туганнарым
Ничек сезнен бар хэллэр
Яме бер булмас тугансыз
Тартмас бер нинди яклар.

Ходаема рэхмэт эйтэм
Туганнарым булганга
Туган ягымда яшилэр
Алар бергэ барыда.

Исэн саумы дип керэмен
Кунакларга кайтканда
Кочагыма соеп алам
Бик ныклап мин барсында.

Куз яшлэрен сортеп ала
Елмаер йозлэре
Мине кургэч соенэлэр
Бар исэн туганнарым.

Ходайны да онытмыйбыз
Кирэк вакыт табабыз
Безгэ тошкэн шафкатенэ
Утырып дога колабыз.

Чэй мэйлэр эчеб алабыз
Барсын искэ тошереп
Эти, эни, яшь чакларны
Кунел чатын актарып.

Озаклап йоклый алмыйбыз.
Сонрак оймшак мендэрлэрдэ
Кунел бер тынгы таба алмый
Йори уткэн чакларда.


Рецензии
Насыйп булэр.
С уважением Хадия

Аля Аджигитова   02.11.2021 11:38     Заявить о нарушении