***

Вітрила кораблю дають свободу
Їх вітер відправляє в далечінь
Розгледіти він хоче диво вроду
Піймати посмішку усіх світів
І піднести цю посмішку до зорів
Щоб засіяла посеред світил
Він може сколихнути навіть море
За погляд цей збентежений один
Вітрила кораблю дають свободу
Можливість горизонт увесь розкрити
У спеку і в пронизливу негоду
Пливуть вітрила, мріючи летіти


Рецензии