Свiтанок

Надходить вранішнє натхнення,
Як сонце сходить понад морем,
І забуваються страждання,
І забувається все горе.
Гарячий диск в воді купає
Своє рожевеє проміння,
Здається все навколо раєм,
Радіють всі живі створіння.
Рожевий диск рясного сонця
Засяяв знов на небосхилі,
Почався день, а із віконця
Видніє море ген на милі.


Рецензии