За мотивами ж ночих твор в...

Поетична хрень

Тонкої срібною ниткою
Стежка виляє крізь гір ...
Озеро з брижами і брижами
Глушило злегка розмова ...

Довго закохана пара
Тискати у води
Бідна дівчина Лара
Шукала в душі чистоти

Веня - романтик від Бога,
Заплутав Лару зовсім,
Будучи знатного роду,
Був він по життю ніким.

Їздив багач по вухах,
Натяки та зітхання Млада
Зовні хороший, тільки сам
Думи мав лише сороміцькі.

Шкода, що історія ця
Сталася в горах Алтаю
Місце - не важливо, а літо
Швидкоплинно, від початку до краю ...


Рецензии