Фиалковые прелести

Далі щасливий, що помре й картина «Літо» завершиться.
Ну як там далі? Чи є Там щось після Кожного й всього
того, що нашкребло, вусате Ве-Се-Ё
замість жіночого героя, кота – оті, одні лиш вуса??..
Прикрість.

До чого точаться ножі, якщо ми ті іще voodo-кури?
Не можуть же вони грати ляльками: ми ж гріємо кров.
Ні, ніяк не захолов. Виходь За північ, виходь
привітатися з першим днем літа.
Магія.

Печенья крошки летели по бульвару Лепсе;
лужи не мешали серости неба;
погода мечтала и хотела.
Тебя, вскоре, ждёт
любимое по-Булгаковски «киевское лето»

2020-08-06


Рецензии