Крiшна

               
 Дивись, який місяць охайний, що світить з вікна на подвір'я.               
 Їй, мабуть, сьогодні не варто знов вірити в різні сузір'я.               
 І спогади ллються рікою, в дитинство її повертаючи.               
 Життя - це крута розмальовка, події в якій розгортаються.               
 А зорі на небі цілуються, віддавшись суцільній романтиці.               
 Кохання - здобуток, не втрата, з якого 
усе починається.               
 Забарвлено небо у фарбу з відтінком блакитної тиші.               
 Ми знімемо маски та карму, і станемо вільні, як Крішна.               
 06. 08. 2020


Рецензии