Снег над украиной

Сніг над Україною

Сніг кошлатий літае,
Із  небес, до землі,
Я люблю Україну
Полюби й ти її,
Сніг пухнастий та білий,
Закружляє  в танок
Він на місто лягае,
На  лісок, на ставок ,
Над хрестами літає,
Не  мов янгол кружля,
Чиїсь душі збирає,
Так  піде з ним моя,
Я би жив на Вкраїні,
Жив,  і пісні співав,
Жити довго хотів би,
Воля  ж то- не моя,
Я би жив, як годиться,
Я б не скиглив, не нив,
По ланах би пройтися,
Наче морем, до жнив,
Працював би для неї,
Та онучків  гойдав,
Я люблю їх душею ,
Скількі Бог би їх дав.
Сніг летить наді мною,
Тихо - пісню співав
Сніг на Лавру Святую
На дзвіницю сідав,
Я живу тільки нині,
Така  ж  доля моя,
Буде жить Україна,
З нею буду і я.

Автор Широков  А.А.  06.08. 2020 г Киев Украина.

 


Рецензии