Хотин

Є та частинка в Україні,
На повороті біля Дністра,
Що з нею ми давно єдині
І створені лише для добра.

Тебе люблю, тебе ціную
Твої будинки і мости
І парк, і церква, я рахую,
Вони прекрасні назавжди.

Ну, а фортеця - просто чудо!
Вона - візиточка твоя,
Я мільйони разів тут буду
І тут завжди щасливий я.

З ранку не шумно і спокійно
І в задоволення гуляти,
Базарчик є завжди постійно,
Можна купити чи продати.

З усіх боків крокують люди
На пошту або в магазин,
Нехай завжди щасливим буде
Прекрасне місто, мій Хотин.

                29.04.2020.


Рецензии