167. Бабусенька наша - наiкраща у свiтi

Бабусенька наша - найкраща у світі,
Весела, привітна, її люблять діти !
Вона випікає смачні пиріжки
Та кличе до столу усіх залюбки
І чаєм духмяним також пригощає,
Що ми полюбляєм, бабуся все знає,

А ще, вишиває собі рушничок,
На нім так багато усіх квіточок !
І пісню наспівує ніжну, хорошу,
Про небо, про квіти,, про всю любов Божу.
І як нам бабусю таку не любити,
Із нею нам весело в світі цім жити.

Дідусь у нас теж дуже, дуже хороший,
Бабуся говорить, на нього я схожий
І він мене вчить, щоб я був роботящий,
Дідусю, ми любим тебе ! Ти - найкращий !
Дай, Боже, здоров"я ! До Тебе молюсь я,
Щоб довго жили нам дідусь і бабуся !

Ганна Горбатюк. 5.08.2020.


Рецензии