Моей бывшей Украине
Квітнеш ти в моєму серці, як чарівна квітка.
Маєш гарні краєвиди, і міста, і села,
І сама така співуча і така весела!
Я люблю всі твої днини і кохаю ночі,
В тебе, рідна Україна, материнські очі.
Вони сповнені любові до синів і дочок
І до кожного їх серця збудован місточок.
Ти моя кохана ненька, моє щастя й воля,
Назавжди у нас с тобою поєднана доля!
15.02.19 г.
Свидетельство о публикации №120080505559
лучших дней в году и творческих успехов.
С ув. Н.Л.
Нина Ледовская 3 08.08.2020 22:09 Заявить о нарушении