To Michael Joe Jackson. Golden

A golden suit
A golden soul
A golden heart
A golden goal
A golden love
A golden beat
A golden dream
A golden feat…

A golden laughter
Golden smile
A golden profile
Golden sigh
All these we all will call the same
He has a golden Michael name.


Рецензии