Крзьалеюквтвлта
Крізь алею
квітів літа
пізніх
як давно
поджмеликом
не їздив!
як давно
я з хобітком —
й вухатий?
а ці квіти
теж
солодкі й волохаті...
На роботу безголово
прямо й
часто
мимо літа —
мимо меду:
мимо
слова —
й щастя!..
03.08.2020
Свидетельство о публикации №120080306896